Serveis

Fòrmules magistrals

Al nostre laboratori hi preparem de forma personalitzada -segons prescripció facultativa- cremes, locions, càpsules, xarops, gels, suspensions, pastes, solucions, pomades…

Dermocosmètica

Som especialistes en cosmètica tant pel rostre com pel cos i els cabells de dones i homes. T’oferim consell dermatològic, avaluació de la pell i assessorament sobre les rutines i els productes que més et convenen. També programem sessions perquè puguis aprendre a tenir cura de la teva pell, a maquillar-te… Cuida la teva pell del sol amb algunes de les millors cremes protectores del mercat com Isdin, Vichy, Sensilis, Lierac… Les consultes i l’assessorament són gratuïts.

Disposem d’un dermoanalitzador. Les anàlisis facials són gratuïtes.

Nutrició

T’oferim consell nutricional i t’ajudem a planificar la teva alimentació perquè aconsegueixis els objectius marcats (perdre pes, guanyar en energia, millorar l’estat de salut general…). Tenim els millors productes de dietètica i de dietètica infantil. Consulta i assessorament gratuïts.

Nutrició esportiva

A la farmàcia podem ajudar-te a recuperar energia mentre practiques esport, a millorar la teva massa muscular i el teu benestar general. Per això comptem amb marques líders del mercat en nutrició esportiva.

Ortopèdia

A la farmàcia posem a disposició dels nostres clients, en especial persones amb mobilitat reduïda i gent gran, un ampli ventall de complements ideals que els facilitaran la vida diària, amb l’objectiu de millorar-los el seu benestar. Tenim productes per a la mobilitat, el descans, el bany…

Més serveis…

Posem arracades a nadons i adults, controlem indicadors de risc (colesterol, glucosa en sang, pressió arterial…), comptem amb un Punt SIGRE (per a reciclar medicaments), preparem cistelles-regal, gestionem encàrrecs per telèfon i oferim avantatges als nostres clients (demana’ns la targeta de fidelització).